İdari ve Mali İşler Müdürü
18 Aralık 2023

• sancak keskin

Sancak KESKİN
               1983 Ardanuç Doğumludur. 2001 yılında Artvin Ardanuç Sağlık Meslek Lisesi`nden mezun oldu. 2003 yılında Trakya Üniversitesi Büro Yönetimi bölümünden, 2007 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 2012 yılında City of LondonCollege – Stratejik Hastane Yönetimi ve Hastane İşletmeciliği diploma programını tamamladı. 2015 yılında Okan Üniversitesinde Palyatif Bakım – Hospice alanında bitirme projesi hazırladı ve Sağlık Yönetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği, Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi Lisans Programlarına devam etmektedir.
            2003-2006 yılları arasında Özel Çorlu Hastanesinde Anlaşmalı Kurumlar Sorumluluğu görevini yürüttü. 2006 - 2014 yılları arasında Özel Hastanelerde İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu.  Ağustos 2014- Aralık 2017 yılları arasında Trabzon Fatih Devlet Hastanesinde İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Ocak 2018 – Nisan 2021 yılları arasında Artvin Yusufeli Devlet Hastanesinde İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Nisan 2021 yılından bu yana Artvin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve İki Çocuk babasıdır.
           Ulusal ve Uluslararası Sağlık Kuruluşları Yönetimi Kongresi, Ulusal Sağlık Sigortacılığı ve Anlaşmalı Kurumlar Yönetimi Kongresi, Enflasyon Muhasebesi, Yöneticilik Becerilerini Geliştirme, Personel Seçme ve Yerleştirme İçin Mülakat Teknikleri, Avrupa Birliği Müzakere Sürecinde Türkiye Sağlık Hizmetleri Sempozyumu, Hastane Ve Sağlık Kuruluşlarında Maliyet Muhasebesi ve Maliyet Kontrolü Eğitim Programı, Sağlık Bilişim Zirvesi, Uluslararası Sağlık ve Hastane Yönetimi Kongresi, Uluslararası Sağlıkta Bilişim ve Bilgi Güvenliği Kongresi gibi birçok eğitim, kongre ve sempozyumlara katılmış ve sunumlar yapmıştır.

Bilimsel Yayınlar;
-Çek Teknik Üni.–Uluslararası Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Konferansı, Macaristan 2019
“Sağlıkta Şiddetin Nedenleri”
-Bükreş Ekonomi Üni. – Uluslararası Yönetim Konferansı, Romanya 2019